Σίλβερ: «Μέξικο Σίτι, Μοντρεάλ και Βανκούβερ υποψήφιες πόλεις για μία ομάδα NBA»

Σίλβερ: «Μέξικο Σίτι, Μοντρεάλ και Βανκούβερ υποψήφιες πόλεις για μία ομάδα NBA»

bet365

Ο Άνταμ Σίλβερ διαφοροποίησε την αφήγηση για την αύξηση των ομάδων του NBA, προσθέτοντας αρκετές πόλεις δίπλα στις ήδη γνωστές και κυρίαρχες του Σιάτλ και του Λας Βέγκας. Μετά τη σεζόν 2024-2025 η απόφαση.

Το NBA δεν θα έχει για πολλά ακόμα χρόνια τριάντα ομάδες. Το expansion μοιάζει δεδομένο και το μόνο ερωτηματικό αποτελούν οι (πιθανότατα) δύο νέες πόλεις που θα αποκτήσουν ομάδα στη λίγκα.

Εδώ και καιρό, το Σιάτλ και το Λας Βέγκας μοιάζουν να έχουν προβάδισμα έναντι οποιασδήποτε άλλης πόλης. Ωστόσο, τα λεγόμενα του κομισάριου Άνταμ Σίλβερ προσθέτουν στην εξίσωση και άλλες τοποθεσίες.

Σύμφωνα με τον Σίλβερ, το Μοντρεάλ έχει ήδη κάνει επαφή με το ΝΒΑ, ζητώντας να πάρει μία ομάδα. Στο πλάνο του Σίλβερ, ωστόσο, βρίσκεται και το Βανκούβερ, το οποίο κάποτε είχε τους Γκρίζλις, ενώ θυμίζουμε ότι ο Καναδάς διαθέτει ήδη έναν οργανισμό, τους Τορόντο Ράπτορς.

Test event στο Μεξικό

Ωστόσο, ο Σίλβερ έβαλε ανάμεσα στους υποψήφιους και το Μέξικο Σίτι, με τη φετινή αναμέτρηση των Ατλάντα Χοκς και των Ορλάντο Μάτζικ να αποτελεί ένα ακόμη test event.

Όπως και να έχει, η τελική απόφαση δεν πρόκειται να παρθεί πριν από το τέλος της σεζόν 2024-2025, αφού τότε ολοκληρώνεται το υπάρχον τηλεοπτικό συμβόλαιο, με το ΝΒΑ να αναζητεί ένα ποσό κοντά στα 75 δισεκατομμύρια δολάρια για το επόμενο μεγάλο deal.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα