NBA: Εκτός από το Σιάτλ και το Βέγκας, υπάρχει και το Μεξικό

NBA: Εκτός από το Σιάτλ και το Βέγκας, υπάρχει και το Μεξικό

bet365

Το NBA ετοιμάζεται για μία νέα επέκταση. Με την πόλη του Μεξικό να αποκτά τη δική της θέση ανάμεσα στα φαβορί για μία ομάδα στο NBA.

Το Σιάτλ επιθυμεί να φέρει ξανά τους Σόνικς στην πόλη του. Και το Λας Βέγκας να αποκτήσει την πρώτη ομάδα της ιστορίας του. Μόνο που οι δύο πόλεις μόλις απέκτησαν σοβαρό ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το ESPN, η πόλη του Μεξικό είναι ανάμεσα σε αυτές που σκέφτεται το NBA για να δώσει μία από τις (φαινομενικά) δύο νέες ομάδες. Το τηλεοπτικό δίκτυο αναφέρει ότι το Μέξικο Σίτι είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό στη γη, με 30 εκατομμύρια κατοίκους.

Κάτι που σημαίνει εγγυημένη βάση θεατών, ενώ ήδη οι Καπιτάνες που αγωνίζονται στην G-League διαθέτουν έδρα 22.000 θεατών!

Παράλληλα, το NBA φαίνεται να δοκιμάζει εδώ και καιρό το Μεξικό ως έναν προορισμό για τις αναμετρήσεις, με 30 αγώνες προετοιμασίας, αλλά και επίσημους να έχουν γίνει εκεί. Φέτος, οι Μαϊάμι Χιτ και οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα αναμετρηθούν στο Μέξικο Σίτι στις 17 Δεκεμβρίου.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα