Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βρούμε λύσεις τώρα, όχι στο 40ο παιχνίδι της σεζόν!»

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να βρούμε λύσεις τώρα, όχι στο 40ο παιχνίδι της σεζόν!»

Γιάννης Λίλαρντ

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση των Μιλγουόκι Μπακς και θέλει να βρει λύση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Οι Μπακς είχαν μία κακή μέρα στη δουλειά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έψαξε δικαιολογίες μετά το 130-111 των Ράπτορς στον Καναδά.

Ο Greek Freak μπορεί να είχε όρεξη να ικανοποιήσει τους μικρούς του φίλους, ωστόσο στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να έχει η ομάδα του εδώ και τώρα και όχι αργότερα μέσα στη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Είναι μία μάχη. Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες, υπάρχουν καινούργιοι παίκτες, καινούργιος προπονητής. Μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες και να νομίζουμε ότι όλα είναι καλά αλλά αυτό δε δουλεύει. Δε λειτουργεί έτσι.

Πρέπει να βρούμε λύσεις τώρα. Όχι να πούμε ότι θα βελτιωθούμε στο 40ο παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να παίξουμε όλοι μαζί.

Να είμαστε ξεκάθαροι στο τι θα θέλουμε να κάνουμε επιθετικά. Ξεκάθαροι για το τι θέλουμε να πετύχουμε αμυντικά και ποιον θα επιτρέψουμε να μας επιτεθεί επειδή κάτι πρέπει να επιλέξεις. Δεν μπορείς να τα σταματήσεις όλα, πρέπει να βρούμε λύσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα