Κένιον Μάρτιν: «Δείξτε μου τους 93 παίκτες που είναι καλύτεροι από τον Γουέστμπρουκ»! (vid)

Κένιον Μάρτιν: «Δείξτε μου τους 93 παίκτες που είναι καλύτεροι από τον Γουέστμπρουκ»! (vid)

bet365

Tο ESPN κατέταξε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ ως νο.94 στο Top-100 των κορυφαίων παικτών της σεζόν 2023/24 στο ΝΒΑ και ο Κένιον Μάρτιν έσπευσε να υπερασπιστεί τον Russ.

Η λίστα των 100 κορυφαίων NBAers που δημοσίευσε πρόσφατα το ESPN συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Η αρχή έγινε πρόσφατα με τον Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος τοποθετήθηκε στο νο.34 και ακολούθως εξήγησε πως η πλειοψηφία των αναλυτών δεν είναι αξιόπιστες πηγές. «Δεν τους σέβομαι. Ούτε αυτούς ούτε τις απόψεις τους...» κατέληξε o Uncle Drew, πρωταθλητής το 2016 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και οκτώ φορές All-Star.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ τοποθετήθηκε στο νο.94 προκάλεσε το ξέσπασμα του Κένιον Μάρτιν που έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού.

«Δείξτε μου τους 93 παίκτες που είναι καλύτεροι από τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ΝΒΑ! Υπάρχουν δυο παίκτες μπροστά του που δεν έχουν παίξει ούτε ένα γαμ...ο λεπτό στη λίγκα, ο Γουεμπανιάμα και ο Σκουτ Χέντερσον. Κι έβαλαν τον Russ στο νο.94. Μου κάνετε πλάκα; Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η τρέλα» εξήγησε χαρακτηριστικά ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ των Νετς, Νάγκετς, Κλίπερς, Νικς και Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα