Χάμον στον Πόποβιτς: «Έκανες κάτι που ποτέ κανένας δεν είχε κάνει στον επαγγελματικό αθλητισμό»

Χάμον στον Πόποβιτς: «Έκανες κάτι που ποτέ κανένας δεν είχε κάνει στον επαγγελματικό αθλητισμό»

Η Μπέκι Χάμον.

bet365

Η Μπέκι Χάμον μπήκε στο Hall of Fame και στην ομιλία της δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Για πολλά χρόνια, η Μπέκι Χάμον είχε στα χέρια της τον αριθμό «1». Για να γίνει η πρώτη γυναίκα προπονήτρια, στον πάγκο μιας ομάδας του NBA.

Η προσδοκία δεν έχει εκπληρωθεί, με την Χάμον να εργάζεται, ως πρώτη προπονήτρια στον κόσμο του WNBA. Πρωταθλήτρια την περσινή σεζόν με τις Λας Βέγκας Έισις. Και από φέτος, αποτελεί μέλος του Hall of Fame του NBA.

Μέλος μιας ιδιαίτερης Τάξης, αφού μαζί της είναι και ο δάσκαλός της, ο Γκρεγκ Πόποβιτς. «Μου έλεγες απλά να είμαι ο εαυτός μου, άλλαξες τη ζωή μου, όπως και σε πάρα πολλά κορίτσια και νεαρές γυναίκες. Σε ευχαριστώ πολύ, σε αγαπώ», είπε σε ένα κομμάτι της ευχαριστήριας ομιλίας της η Χάμον κοιτώντας τον Πόποβιτς.

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να φανείς θαρραλέος όταν με προσέλαβες, αλλά έκανες κάτι που ποτέ κανένας δεν είχε κάνει στον επαγγελματικό αθλητισμό»

@Photo credits: Basketball HOF twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα