Ντουράντ: «Με οδηγεί το μίσος, η πολλή αγάπη σε σκοτώνει»

Ντουράντ: «Με οδηγεί το μίσος, η πολλή αγάπη σε σκοτώνει»

Ντουράντ: «Με οδηγεί το μίσος, η πολλή αγάπη σε σκοτώνει»

bet365

O Κέβιν Ντουράντ θα βρεθεί για πέμπτη φορά στην καριέρα του σε «Big-3» αφού θα έχει στο πλευρό του τον Ντέβιν Μπούκερ και τον Μπράντλεϊ Μπιλ, εξηγώντας τον λόγο που χρησιμοποιεί το Twitter για να απαντά μόνο στους haters και όχι στους θαυμαστές του.

Ο Κέβιν Ντουράντ γνωρίζει πολύ καλά από «Big-3» έχοντας κατά καιρούς στο πλευρό του παίκτες από την πρώτη γραμμή του ΝΒΑ. Τόσο στα πρώτα του χρόνια στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, όσο και τώρα που έχει μπει στην δύση της καριέρας του.

Εν προκειμένω, ο Μπράντλεϊ Μπιλ παίρνει τα ταλέντα του και μετακομίζει στο Φοίνιξ για να πλαισιώσει τον KD και τον Ντέβιν Μπούκερ στους Σανς που μπήκαν δυναμικά στη διαδικασία των ανταλλαγών με στόχο το πρωτάθλημα. Έτσι, λοιπόν ο Ντουράντ δέχτηκε ξανά σκληρή κριτική στα social media για το γεγονός ότι πλαισιώνεται εκ νέου από σούπερ σταρ.

«Δεν είσαι ακέραιος απέναντι στο παιχνίδι. Χρησιμοποιείς το παιχνίδι που αγαπώ για δικό σου όφελος. Κάθε φορά που βρίσκεις εμπόδια απέναντί σου, φεύγεις! Οι θεοί του μπάσκετ δεν το αποδέχονται και οι πραγματικοί φανς του ΝΒΑ δεν μπορούν να το σεβαστούν» ανέφερε ένας ακόλουθός του στο Twitter. Τι είχε να πει επί του θέματος ο Ντουράντ; «Λοιπόν, ευτυχώς θα αποχωρήσω σε λίγα χρόνια και θα μπορείς να απολαύσεις ξανά το παιχνίδι που αγαπάς».

Όταν, μάλιστα ένας άλλος follower του επισήμανε ότι απαντάει μόνο στους haters και όχι στους φανς του, ο Ντουράντ του απάντησε: «Το μίσος με οδηγεί. Η πολλή αγάπη θα σε σκοτώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα