ΒανΒλιτ: «Όχι» στους Ράπτορς και επιλέγει την free agency

ΒανΒλιτ: «Όχι» στους Ράπτορς και επιλέγει την free agency

Γιώργος Κούβαρης
ΒανΒλιτ: «Όχι» στους Ράπτορς και επιλέγει την free agency

bet365

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ αρνήθηκε το opt-in των 22.8 εκατομμυρίων δολαρίων στους Ράπτορς και επέλεξε να δοκιμάσει την τύχη του στην free agency!

Από τους πλέον... περιζήτητους free agents θα είναι ο Φρεντ ΒανΒλιτ! Σύμφωνα με το ESPN και τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 29χρονος αποφάσισε να αρνηθεί την οψιόν του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο έναντι 22.8 εκατομμυρίων δολαρίων και να γίνει free agent.

Βέβαια ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν και εφόσον θα διαπραγματευτεί νέο συμβόλαιο με τους Τορόντο Ράπτορς αλλά σίγουρα γίνεται ένας από τους καλύτερους free agents στην καλοκαιρινή αγορά του 2023. Ο ΒανΒλιτ αναμένεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα όσον αφορά τον μισθό του στο επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει, όπερ και σημαίνει ότι η ομάδα που θα θελήσει να τον υπογράψει θα πρέπει να έχει και αρκετό χώρο στο salary cap.

O ΒανΒλιτ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2019 ενώ και τα επτά χρόνια της καριέρας τους τα έχει περάσει στο Τορόντο. Συνολικά έχει μετρήσει 417 ματς της κανονικής περιόδου έχοντας κατά μέσο όρο 14.6 πόντους, 5.3 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 41% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα