Ο'Νίλ: Προτείνει στους Σέλτικς να «σπάσουν» το δίδυμο Μπράουν και Τέιτουμ

Ο'Νίλ: Προτείνει στους Σέλτικς να «σπάσουν» το δίδυμο Μπράουν και Τέιτουμ

Ετσι καθαρισε τους Σιξερς ο Τέιτουμ

bet365

Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ έφτασαν ένα βήμα πριν από back to back τελικούς στο NBA, όμως ο Σακίλ Ο'Νίλ έχει μία πρόταση... βόμβα για τους Σέλτικς.

Οι Σέλτικς δεν κατάφεραν τη φετινή σεζόν να φτάσουν στους τελικούς του NBA, με τον Σακίλ Ο'Νίλ να προτείνει δραστικές αλλαγές στην ομάδα της Βοστώνης. Ο θρυλικός σέντερ του NBA κλήθηκε να σχολιάσει το ρόστερ των Κελτών στο «Big Three Podcast» και έριξε... βόμβα.

Σύμφωνα με εκείνον, λοιπόν, οι Σέλτικς έχουν μόλις έναν δρόμο για να πορευτούν. Αυτός είναι να χωρίσουν τους δύο σταρ τους. Όπως αναφέρει ο ίδιος, Τέιτουμ και Μπράουν είναι δύο εκπληκτικοί παίκτες, όμως δε γίνεται να υπάρχουν μαζί στην ίδια ομάδα.

Συνεχίζει λέγοντας πως στο δικό του μυαλό μια ομάδα με πέντε σταρ δεν πηγαίνει μπροστά, αλλά χρειάζεται ένας ηγέτης και αρκετοί ρολίστες. Έτσι και με δεδομένο πως ο Τέιτουμ αποτελεί το νούμερο ένα των Σέλτικς, ο Ο'Νίλ πιστεύει πως αυτό... χαλάει το μυαλό του Μπράουν και προτείνει ανταλλαγή.

Για την ιστορία ο Μπράουν σκόραρε 26.6 πόντους μέσο όρο με 6.9 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ τη φετινή σεζόν, ενώ αναμένεται να αμείβεται με 28.5 εκατομμύρια δολάρια από την ερχόμενη και να μπει στο καθεστώς του unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2024.

 

NBA Τελευταία Νέα