Αντεμπάγιο για την πίεση των τελικών: «Φίλε, έχω ζήσει με $12 χιλ. ετησίως» (vid)

Αντεμπάγιο για την πίεση των τελικών: «Φίλε, έχω ζήσει με $12 χιλ. ετησίως» (vid)

Newsroom
Οι καλύτερες στιγμές του «break» των Χιτ στο Ντένβερ

bet365

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την πίεση που του προκαλούν οι Τελικοί του NBA. Και η απάντησή ήταν μάλλον αποστομωτική και οδηγός για όσους πιστεύουν ότι ένα άθλημα μπορεί να ασκήσει πίεση.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο έχει ζήσει και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Μεγάλωσε σχεδόν φτωχικά. Σε ένα τροχόσπιτο, μαζί με τη μητέρα του.

Ο καιρός πέρασε. Και οι κόποι του έχουν πια λάβει την ανταμοιβή τους. Μόνο για την επόμενη σεζόν ο σέντερ των Μαϊάμι Χιτ θα λάβει 32 εκατομμύρια δολάρια. Στα μάτια της μητέρας του, το ποσό μοιάζει υπέρογκο. Σχεδόν αδύνατο να σπαταληθεί.

Η ίδια είχε μάθει αλλιώς. Το ίδιο και ο Μπαμ. Γι' αυτό και όταν ρωτήθηκε για την πίεση που μπορεί να φέρνουν οι Τελικοί του NBA, η απόκρισή του είναι ένα μάθημα για όλους.

«Φίλε, ζούσαμε με 12.000 δολάρια το χρόνο, εγώ και η μητέρα μου. Δεν μπορεί να γίνει πιο δύσκολο. Αυτό (σ.σ.: οι τελικοί) είναι διασκεδαστικό», ήταν η ατάκα του Αντεμπάγιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα