Κερ: «Ο Μάρεϊ είναι το κεφάλι του... φιδιού, όχι ο Γιόκιτς» (vid)

Κερ: «Ο Μάρεϊ είναι το κεφάλι του... φιδιού, όχι ο Γιόκιτς» (vid)

Ο Γιόκιτς με Μάρεϊ

bet365

Ο Στιβ Κερ φιλοξενήθηκε στο podcast του Ντρέιμοντ Γκριν και ανέλυσε το σύστημα με το οποίο αμύνθηκαν οι Χιτ δίνοντας βάση στον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Οι Γουόριορς δεν κατάφεραν να προχωρήσουν παραπέρα στη σεζόν και να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο της περασμένης χρονιάς που... πήραν στο Γκόλντεν Στέιτ.

Ο Στιβ Κερ κάθισε στην καρέκλα απέναντι στον Ντρέιμοντ Γκριν στο "Draymond Green Show" μετά το τέλος του Game 2 και την ισοφάριση του Μαϊάμι στο 1-1. Και προσπάθησε μαζί του να αναλύσει την αμυντική προσέγγιση των Χιτ απέναντι στους Νάγκετς έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ο Γκριν οδήγησε την συζήτηση με τον προπονητή του λέγοντας πως ο Γιόκιτς έκανε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 41 πόντους, 11 ριμπάουντ, αλλά μόνο 4 ασίστ. «Τί καταλαβαίνεις από αυτό το στατιστικό;». Και ο Κερ απάντησε πως «Συζητήσαμε το ίδιο πέρσι όταν παίξαμε με το Ντένβερ. Νιώθαμε το ίδιο με το Μαϊάμι, ότι είναι τόσο καλός πασέρ... Και πιστεύω ότι αυτό του αρέσει να κάνει περισσότερο. Αυτό είναι που τον κάνει να προχωρά...

Είναι πολύ καλύτερα τώρα επειδή οι Πόρτερ και Μάρεϊ είναι υγιείς. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά το Μαϊάμι απόψε (σ.σ χθες) επέλεξε να αφήσει τον Γιόκιτς να σκοράρει, είπαν "ας απομακρύνουμε άλλους παίκτες". Δεν έχω μιλήσει με τον Σποέλστρα αλλά μπορώ να τον ακούσω στο meeting των προπονητών να λέει "ο Μάρεϊ είναι το κεφάλι... του φιδιού", όχι ο Γιόκιτς. Αν το δεις απέξω νομίζεις το αντίθετο, όταν παίζεις όμως με αυτή την ομάδα λες "ένα λεπτό...". Ο Γιόκιτς θα κυριαρχήσει όπως και να 'χει, οπότε αποφάσισαν ότι ο Μάρεϊ είναι αυτός που πρέπει να σταματήσουν».

 

NBA Τελευταία Νέα