Μαλόουν: «Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα» (vid)

Μαλόουν: «Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα» (vid)

Μαλόουν: «Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα» (vid)

bet365

Ο Μάικ Μαλόουν, προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς είχε το δικό του μήνυμα για τους παίκτες του: «Δεν έγινε τίποτα απολύτως».

Οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν στο Game 1 των τελικών απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, μα ο προπονητής των πρώτων, Μάικ Μαλόουν δεν θέλει με τίποτα να δει τους παίκτες του ηρεμούν και να θεωρούν ότι το 1-0 είναι αρκετό για το δακτυλίδι.

«Τους είπα να μη διαβάζουν τις εφημερίδες, να μην ακούν στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση τύπους που υποστηρίζουν ότι η σειρά έχει κριθεί και ότι πετύχαμε κάτι, γιατί δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτα. Νικήσαμε στο Game 1», είπε ο Μαλόουν, την παραμονή του Game 2 των τελικών (ξημερώματα Δευτέρας 5/6, 03:00).

Και συνέχισε: «Και ο λόγος που είπα στους παίκτες μου ότι είμαι ενθουσιασμένος σήμερα το πρωί ήταν ότι κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε καλά και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για να έχουμε τη δυνατότητα να επικρατήσουμε και στο Game 2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα