NBA, Γουόλ: Στην Αυστραλία σκέφτονται την περίπτωσή του

NBA, Γουόλ: Στην Αυστραλία σκέφτονται την περίπτωσή του

bet365

Μνηστήρες από την Αυστραλία έχει ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Τζον Γουόλ, που ψάχνει την επάνοδό του μετά τους τραυματισμούς.

Οι τραυματισμοί δεν άφησαν ποτέ τον Τζον Γουόλ να επιστρέψει στο επίπεδο που τον γνωρίσαμε. Η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε αυτός και οι Κλίπερς, με τους δρόμους τους να χωρίζουν.

Όπως φαίνεται τα χρόνια του στο NBA επίσης πλησιάζουν προς το τέλος τους. Ο Γουόλ φλερτάρει ήδη με άλλες πολιτείες, αφού όπως αναφέρει η «Herald Sun», είναι στη λίστα ομάδων στην Αυστραλία για την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα οι South East Melbourne Phoenix θέλει να καλύψει το κενό της στη θέση του πόιντ γκαρντ και σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Γουόλ, αν και ο ίδιος παραμείνει υγιής και βρίσκεται σε θέση να προσφέρει.

Βέβαια ο Γουόλ στην Αυστραλία θα πιάνει θέση ξένου, με τους South East Melbourne Phoenix να έχουν δύο τέτοιου είδους κενά στο ρόστερ. Την περσινή σεζόν ο 32χρονος αγωνίστηκε για μόλις 34 παιχνίδια με την ομάδα του Λος Άντζελες, μετρώντας 11.4 πόντους και 5.2 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα