Μπάτλερ: Του επιβλήθηκε πρόστιμο $25χιλ. δολαρίων για την απουσία του από τη συνέντευξη Τύπου

Ο Μπάτλερ κόντρα στους Σέλτικς

bet365

Πρόστιμο 25 χιλιάδων δολαρίων επέβαλε το ΝΒΑ στον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος αρνήθηκε να τεθεί στη διάθεση των δημοσιογράφων μετά το Game 3 με τους Σέλτικς.

Οι Χιτ βρίσκονται στο 3-0 στη σειρά με τους Σέλτικς για τα τελικά της Ανατολής και θέλουν ακόμη ένα αποτέλεσμα για να... πετάξουν στα Finals δίπλα στους Νάγκετς. Ο Τζίμι Μπάτλερ που είναι και πρωταγωνιστής στα ματς των play-offs για το Μαϊάμι καλείται τώρα να καλύψει το πρόστιμο των 25.000 δολαρίων που του επιβλήθηκε από το ΝΒΑ.

Ο σούπερ σταρ των Χιτ, μετά τη νίκη στο Game 3, δεν βρέθηκε στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου ώστε να παραχωρήσει δηλώσεις, ούτε δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό, βρίσκει αντίθετους τους κανόνες της Λίγκας, με αποτέλεσμα το ΝΒΑ να... φέρει το θέμα στο τραπέζι και να τον τιμωρήσει με πρόστιμο για την απόφασή του. Ο Μπάτλερ είναι ο δεύτερος παίκτης που δέχεται αντίστοιχη ποινή για την άρνησή του να μιλήσει στους δημοσιογράφους, κάτι που έκανε ο Ντίλον Μπρουκς (Γκρίζλις) στη σειρά με τους Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα