Λέικερς: Ο Τρέι Γιανγκ στο ραντάρ των «λιμνανθρώπων»

O Τρέι Γιανγκ από την αναμέτρηση των Χοκς κόντρα στους Καβαλίερς.

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα μετά την «σκούπα» από τους Νάγκετς και φέρεται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τρέι Γιανγκ!

Άδοξα ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Αν και υπήρχε η πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να κάνουν το «κάτι παραπάνω» μετά και την πρόκριση σε βάρος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η συνέχεια έμελλα να ήταν τελείως διαφορετική.

Με έναν Γιόκιτς από... άλλον πλανήτη, οι Νάγκετς έκαναν το 4-0 κόντρα στους Λέικερς κατά τη διάρκεια των τελικών της Δύσης, τους οποίους και απέκλεισαν από τους NBA Finals. Αυτομάτως οι «Λιμνάνθρωποι» άρχισαν να σκέφτονται την «επόμενη ημέρα» και όπως ανέφερε ο Τζόβαν Μπούχα από το «The Athletic» προσπαθούν να βρουν τις λύσεις προκειμένου να προσεγγίσουν τον Τρέι Γιανγκ.

Φέτος ο Γιανγκ είχε κατά μέσο όρο 26.2 πόντους, 10.2 ασιστ και 34% στα τρίποντα ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Όπερ και σημαίνει ότι θα χρειαστεί... πολύ ψάξιμο στους Λέικερς προκειμένου να βρουν το καλύτερο δυνατό trade για να τον κάνουν δικό τους. Το Αύγουστο του 2021 ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει πενταετής επέκταση έναντι 173 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

NBA Τελευταία Νέα