NBA: ΛεΜπρόν και Γκόρντον... πιάστηκαν στα χέρια (vid)

ΛεΜπρόν

bet365

Εστία φωτιάς ανάμεσα σε ΛεΜπρόν και Γκόρντον έφερε τον... «βασιλιά» σε εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει στο Game 4 των Λέικερς με τους Νάγκετς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς πήγαν αποφασισμένοι στο Λος Άντζελες και ολοκλήρωσαν τη... σκούπα απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς, με τον Άαρον Γκόρντον να γίνεται πρωταγωνιστής.

Ο φόργουορντ των Νάγκετς μπλόκαρε τον Τζέιμς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του με 113-111 στο Λος Άντζελες και υπογράφοντας το 4-0 στη σειρά. Ο «βασιλιάς» διαμαρτυρήθηκε μάλιστα έντονα για φάουλ στη συγκεκριμένη φάση, όμως τα νεύρα ήταν τεντωμένα από πολύ νωρίτερα.

Συγκεκριμένα στη δεύτερη περίοδο ΛεΜπρόν και Γκόρντον παραλίγο να πιαστούν... στα χέρια, αφού ήρθαν αρκετά κοντά. Ο Γκόρντον προσπάθησε να μπει μπροστά στον ΛεΜπρον με εκείνον τον απωθεί αρχικά και στη συνέχεια τις αντεγκλήσεις να συνεχίζονται, αλλά τους ψυχραιμότερους να σβήνουν άμεσα τη φωτιά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα