Κερ: «Αυτή δεν είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού»

Κερ: «Αυτή δεν είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού»

Κερ: «Αυτή δεν είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού»

bet365

Ο Στιβ Κερ διαπίστωσε με περίσσια ειλικρίνεια ότι οι φετινοί Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν ήταν ομάδα πρωταθλητισμού.

Ο Στιβ Κερ είδε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μένουν εκτός των τελικών της Δύσης, για πρώτη φορά στα εννιά χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας και με απαραίτητο παράγοντα τη συμμετοχή τους στα play-offs.

Ο προπονητής (και) της Team USA διαπίστωσε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ότι «Αυτή δεν είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού» και συμπλήρωσε «Η ομάδα... άδειασε, για τον περισσότερο καιρό βρισκόμασταν εκτός από τις θέσεις των play-offs. Πήραμε μία επική πρόκριση στον 1ο γύρο και πιέσαμε τους Λέικερς. Βρεθήκαμε στις κορυφαίες οκτώ ομάδες, αλλά αν ήμασταν ομάδα πρωταθλητισμού θα συνεχίζαμε. Παρά τις δυσκολίες, μείναμε μαζί και παλέψαμε μέχρι το τέλος».

«Έχουν να δώσουν πολλά οι Στεφ, Κλέι, Ντρέιμοντ»

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ένα ακόμη τέλος εποχής για τους Γουόριορς. Ο Κερ έχει διαφορετική άποψη και τη διατύπωσε: «Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε τη θα γίνει την επόμενη σεζόν. Ο Στεφ, ο Κλέι και ο Ντρέιμοντ είναι ο κορμός μας. Έχουν αρκετά... καύσιμα μέσα τους, όλοι είχαν καλή σεζόν, δεν τελείωσε όπως θέλαμε, αλλά και οι τρεις είναι παίκτες υψηλού επιπέδου. Αυτή η ομάδα έχει πιθανότητες να κάνει ξανά πρωταθλητισμό. Η ομάδα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις και θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα