Ντουάιτ Χάουαρντ: Απίθανο «τρολάρισμα» σε Κρις Πολ για τον αποκλεισμό

Ντουάιτ Χάουαρντ: Απίθανο «τρολάρισμα» σε Κρις Πολ για τον αποκλεισμό

Ντουάιτ Χάουαρντ: Απίθανο «τρολάρισμα» σε Κρις Πολ για τον αποκλεισμό

bet365

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στην Ταϊβάν αλλά παρακολουθεί ΝΒΑ και δεν... ξεχνάει τα όσα είχαν ειπωθεί!

Αποτέλεσε σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Ήταν παίκτης επιπέδου All Star έχοντας «γράψει» εξαιρετικά νούμερα στην καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε 15.7 πόντους και 11.8 ριμπάουντ σε σύνολο 1.242 αγώνων!

Βέβαια από ένα σημείο και μετά η καριέρα του πήρε την κατιούσα με αποτέλεσμα να βρεθεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν. Άλλωστε «περπατάει» και το το 37ο έτος της ηλικίας! Το γεγονός ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν βρίσκεται πια στο ΝΒΑ, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί και τα όσα συμβαίνουν.

Μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό των Φοίνιξ Σανς από τους Ντένβερ Νάγκετς, ο «Superman» ανακάλεσε μια δήλωση του Κρις Πολ ο οποίος μετά την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ, είχε πει: «Αν δεν πάρω δαχτυλίδι πρωταθλητή με τον Ντουράντ, τότε θα πάω να παίξω στην Ταϊβάν με τον Ντουάιτ Χάουαρντ».

Είναι από τις στιγμές που έρχεται στο μυαλό η έκφραση «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Ο Χάουαρντ θυμήθηκε αμέσως αυτήν την ατάκα και την «πόσταρε» στο Instagram καλώντας τον Κρις Πολ! «Κρις, τι θα κάνουμε;»

Βέβαια ο (επίσης 37χρονος) Κρις Πολ έχει συμβόλαιο έως το 2025 έναντι 60 ακόμα εκατομμυρίων δολαρίων. Οπότε ο Χάουαρντ μάλλον θα πρέπει να... περιμένει!

 

NBA Τελευταία Νέα