Λος Άντζελες Λέικερς: Ο Χαμ έριξε... καρφί για τις κακές προσπάθειες του Γουέστμπρουκ

Λος Άντζελες Λέικερς: Ο Χαμ έριξε... καρφί για τις κακές προσπάθειες του Γουέστμπρουκ

Ντάρβιν Χαμ

bet365

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δε βρίσκεται πια στο ρόστερ των Λέικερς, ωστόσο ο Ντάρβιν Χαμ βρήκε ευκαιρία να ρίξει μία... σπόντα, που μάλλον είχε εκείνον ως αποδέκτη.

Οι μεταμορφωμένοι Λέικερς διατήρησαν ανέπαφη την έδρα τους στη φετινή postseason, επικρατώντας των Γουόριορς με 30 πόντους για να φέρουν τη σειρά στο 2-1 υπέρ τους. Ο Ντάρβιν Χαμ, ωστόσο, βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να κάνει μία δήλωση που μοιάζει με... καρφί προς τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο πρώην MVP του NBA είχε κριθεί αρκετές φορές από τα μίντια και τους φίλους των Λέικερς για τις κακές επιλογές που έπαιρνε κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, σουτάροντας παρατραβηγμένες προσπάθειες.

«Θα ανησυχούσα νωρίτερα στη σεζόν. Αλλά η ομάδα που έχουμε τώρα δε χρειάζεται να πάρει κακά σουτ στην προσπάθειά της να προχωρήσει» ανέφερε ο Ντάρβιν Χαμ μετά την καθολική επικράτηση των Λέικερς.

Ο Γουέστμπρουκ παραμένει μεν στο Λος Άντζελες, αλλά οι Κλίπερς βλέπουν από την τηλεόραση τη συνέχεια των play-offs, με τον Ράσελ όπως φαίνεται να κουμπώνει καλύτερα δίπλα στους ΛεΜπρόν και Ντέιβις.

 

NBA Τελευταία Νέα