Ντόντσιτς: Η Γιούτα παρακολουθεί και... παραμονεύει

Ντόντσιτς: Η Γιούτα παρακολουθεί και... παραμονεύει

bet365

Λέτε να δούμε τον Λούκα Ντόντσιτς να αλλάζει πολιτεία σε σύντομο χρονικό διάστημα; Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν πολύ να τον κάνουν δικό τους...

Η κάκιστη πορεία των Ντάλας Μάβερικς την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ ενδέχεται να φέρει... εξελίξεις στο Τέξας.

Αν μη τι άλλο κανείς δεν περίμενε τον αποκλεισμό τόσο από τα play-offs, όσο και από το play-in tounament, κάτι που έχει προβληματίσει τους πάντες στους Μαβς.

Ενδεχομένως και τον Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος υπέγραψε max επέκταση στο Ντάλας έναντι 207 εκατομμυρίων δολαρίων χωρίς ωστόσο να υπάρχον (προς το παρόν τουλάχιστον) σκέψεις αποχώρησης. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν ομάδες που... παραμονεύουν για την πιθανότητα ενός trade με πρώτη και καλύτερη τους Γιούτα Τζαζ.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε στο «The Athletic» ο Τζον Χόλινγκερ ο οποίος έκανε λόγο για «μεγάλο ενδιαφέρον» των «Μορμόνων» για τον Λούκα Ντόντσιτς καθώς έχουν μεγάλο χώρο στο salary cap (σ.σ. περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια) ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν να συνθέσουν έναν καλό κορμό ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουν να κινηθούν άνετα στην Free Agency προκειμένου να προσελκύσουν κάποιος All Star παίκτη τον οποίο θα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν ως trade .

Βέβαια και ο «Luka Magic» θα περιμένει αν δει τις κινήσεις των Μαβς το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ είναι πιθανόν να παραμείνει στην ομάδα με νέο συμβόλαιο ο Καϊρί Ίρβινγκ. Φέτος ο Ντόντσιτς αγωνίστηκε σε 66 ματς και είχε κατά μέσο όρο 32.4 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 8 ασίστ με 49.6% στα σουτ εντός παιδιάς.

 

NBA Τελευταία Νέα