Σακίλ: «Ο Κάρι είναι ο κορυφαίος point guard ever, πάνω από τον Μάτζικ»

Ο Στεφ Κάρι στο Game 7 Σακραμέντο Κινγκς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

bet365

O Σακίλ Ο'Νίλ υποκλίθηκε στον Στεφ Κάρι, αναφέροντας πως ο κορυφαίος point guard της ιστορίας.

Ο Στεφ Κάρι συνεχίζει να παλεύει για το πέμπτο δαχτυλίδι της καριέρας του και βρίσκεται πίσω στη σειρά με τους Λέικερς με 1-0. Ο ηγέτης των Γουόριορς πραγματοποιεί απίθανα play-offs και είναι ο λόγος που οι πολεμιστές απέκλειεσαν τους Κινγκς με τους 50 πόντους του στο Game 7.

Στον Στεφ υποκλίθηκε και ο σπουδαίος Σακίλ Ο'Νίλ που ανέφερε πως ο Κάρι είναι ο κορυφαίος point guard της ιστορίας πάνω και από τον Μάτζικ Τζόνσον. «Ο Κάρι είναι ο κορυφαίος point guard της ιστορίας. Μιλούσα με τον Τζαμάλ Κρόφορντ και μου λέει πως ο Κάρι δεν είναι κλασικό point guard. Kαι του λέω αδερφέ, η θέση του είναι point guard. Toν βάζω πάνω από τον Μάτζικ Τζόνσον. Το ακούσατε πρώτοι εδώ. Το παιχνίδι εξελίσσεται. Η θέση του λέει point guard», ήταν τα λόγια του στο The Big Podcast.

Kάρι

4 πρωταθλήματα, 2 MVP, 1 Finals MVP, 9 φορές All Star, 4 φορές στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ, 2 φορές κορυφαίος σκόρερ στο ΝΒΑ

Μάτζικ

5 πρωταθλήματα, 3 MVP,. 3 Finals MVP, 12 φορές All Star, 9 φορές στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ, 4 φορές κορυφαίος στις ασίστ στο ΝΒΑ.

 

NBA Τελευταία Νέα