Φιλαδέλφεια Σίξερς: Θεραπεία με πλάσμα ο Εμπίντ, παραμένει αμφίβολος για το Game 1 με τους Σέλτικς

Φιλαδέλφεια Σίξερς: Θεραπεία με πλάσμα ο Εμπίντ, παραμένει αμφίβολος για το Game 1 με τους Σέλτικς

Ο Τζοέλ Εμπίντ οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Σίξερς

bet365

Σε μία διαφορετική θεραπεία για να προλάβει τους ημιτελικούς των play-offs της Δύσης προέβη ο Τζοέλ Εμπίντ, που παραμένει όμως αμφίβολος ενόψει του Game 1 κόντρα στους Σέλτικς.

Οι ημιτελικοί της Ανατολής μεταξύ των Σίξερς και των Σέλτικς ολοένα και πλησιάζουν, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται τα ξημερώματα της Τρίτης (2:30) και η αγωνία για την κατάσταση του Τζοέλ Εμπίντ συνεχίζεται.

Όπως μετέδωσε ο Σαμς Σαράνια, ο σέντερ των Σίξερς υποβλήθηκε σε θεραπεία με πλάσμα για το γόνατό του, στην προσπάθειά του να αγωνιστεί σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια απέναντι στους Κέλτες.

Ο Εμπίντ τραυματίστηκε στο 3ο παιχνίδι της σειράς με τους Νετς, σε μία προσπάθειά του να μαρκάρει τον Κάμερον Τζόνσον και έκτοτε παραμένει αμφίβολος. Φυσικά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης για να φανεί αν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί στο Game 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα