Γιόκιτς ενόψει της ανακοίνωσης του MVP: «Δεν με ενδιαφέρει καν, θέλω μόνο να έχει ήλιο για να μείνω στην πισίνα»

Γιόκιτς ενόψει της ανακοίνωσης του MVP: «Δεν με ενδιαφέρει καν, θέλω μόνο να έχει ήλιο για να μείνω στην πισίνα»

Ο Νίκολα Γιόκιτς κουβαλάει στις πλάτες του το Ντένβερ

bet365

Παντελώς... αδιάφορο αφήνει τον Νίκολα Γιόκιτς η ανακοίνωση για τον MVP της σεζόν 2022-23 η οποία θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/5, 02:00).

«Ανακοινώνεται ο MVP της σεζόν; Και ποιος νοιάζεται;»

Κάπως... έτσι απάντησε ο Σέρβος σέντερ και «back to back» νικητής του βραβείου για τον πολυτιμότερο παίκτη στην κανονική περίοδο τις σεζόν 2020-21 και 2021-22.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, ο Γιόκιτς είναι και πάλι υποψήφιος για τον MVP της χρονιάς, μαζί με τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα προγνωστικά θέλουν τον Καμερουνέζο σέντερ των 76ers να είναι το απόλυτο φαβορί ωστόσο ο Γιόκιτς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα...

«Ελπίζω μόνο να έχει ηλιόλουστη ημέρα για να την περάσω στην πισίνα» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα σε ερώτηση που του έγινε μετά το 2-0 των Νάγκετς επί των Σανς όπου μέτρησε 39 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

«Δεν με ενδιαφέρει καν. Μηδέν ενδιαφέρον!» συνέχισε ο Σέρβος ενώ σε ερώτηση για το αν έχει στο μυαλό του, το «three peat» που είχαν κάνει οι Λάρι Μπερντ, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και Μπιλ Ράσελ, απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Δεν μπορώ να το κοντρολάρω, αλλά πραγματικά δεν το σκέφτομαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα