Μπέκι Χάμον: Υποψήφια για να αναλάβει τους Ράπτορς!

Μπέκι Χάμον: Υποψήφια για να αναλάβει τους Ράπτορς!

Becky_Hammon

bet365

Η Μπέκι Χάμον είναι ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νικ Νερς στην τεχνική ηγεσία των Τορόντο Ράπτορς.

Μετά το πέρασμά της στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς και την μεγάλη επιτυχία να κατακτήσει τον τίτλο στο WNBA ως προπονήτρια των Λας Βέγκας Έισις, η Μπέκι Χάμον ίσως και να ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα της!

Σύμφωνα με το ESPN, η 46χρονη προπονήτρια είναι ανάμεσα στις υποψήφιες για τον πάγκο των Τορόντο Ραπτορς. Συγκεκριμένα ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι ανέφερε ότι οι Ράπτορς πήραν την άδεια από την ομάδα του Λας Βέγκας προκειμένου να κάνουν συνέντευξη με την Μπέκι Χάμον η οποία μαζί με άλλους επτά προπονητή «φλερτάρουν» με το Τορόντο.

Από συνέντευξη αναμένεται να περάσουν επίσης οι Κένι Άτκινσον (assistant στους Γουόριορς), Τσαρλς Λι (assistant στους Μπακς), Κέβιν Γιανγκ (assistant στους Σανς), Μιτς Τζόνσον (assistant στους Σπερς), Τζόρντι Φερνάντεθ (assistant στους Κινγκς), Ντάρκο Ραγιάκοβιτς (assistant στους Γκρίζλις), Κρις Κουίν (assistant στους Χιτ) και Έντριαν Γκρίφιν (assistant στους Ράπτορς)

 

NBA Τελευταία Νέα