Μπακς - Χιτ: Η απογοήτευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελευταία χαμένη επίθεση και τον αποκλεισμό

Η απογοήτευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

bet365

Οι Μπακς είχαν μια τελευταία ευκαιρία για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στο Game 5 της σειράς με τους Χιτ, αλλά η επίθεσή τους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και η απογοήτευση ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον αποκλεισμό.

Οι Μπακς έχασαν με 4-1 τη σειρά απέναντι στους Χιτ και αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των play-offs. Τα «ελάφια» ισοφαρίστηκαν με... freak τρόπο από τον Τζίμι Μπάτλερ στην κανονική περίοδο αλλά είχαν μία τελευταία ευκαιρία στο φινάλε της παράτασης.

Με 10'' δευτερόλεπτα για το τέλος και τους Χιτ να προηγούνται 126-128, ο Γιάννης κατέβασε το ριμπάουντ αλλά η τελευταία επίθεση δε βγήκε όπως θα έπρεπε. Ο Αντετοκούνμπο πάσαρε στον Μίντλετον για να αποφύγει τα βήματα, εκείνος στον Γκρέισον Άλεν που δε σούταρε για τρεις και δεν κατάφερε να νικήσει τον χρόνο, καθώς το lay-up που επιχείρησε ήταν έτσι και αλλιώς εκπρόθεσμο.

Φυσικά η ήττα σκόρπισε την απογοήτευση σε όλους τους Μπακς και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του ως το φινάλε της φετινής πορείας. Ο Greek Freak ήταν τρομερά στεναχωρημένος και έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός, σκύβοντας το κεφάλι και κοιτώντας το παρκέ...

Η τελευταία χαμένη επίθεση των Μπακς

 

NBA Τελευταία Νέα