NBA: Ο Πάολο Μπανκέρο είναι o Ρούκι της Χρονιάς (vid)

NBA: Ο Πάολο Μπανκέρο είναι o Ρούκι της Χρονιάς (vid)

Ο Πάολο Μπανκέρο είναι o Ρούκι της Χρονιάς στο ΝΒΑ

bet365

Ο Πάολο Μπανκέρο έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Ορλάντο Μάτζικ που κατακτά τον τίτλο του Ρούκι της Χρονιάς έπειτα από τον Σακίλ Ο' Νιλ (1993) και τον Μάικ Μίλερ (2001).

Ο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ και Νο.1 pick στο 2022 NBA Draft, Πάολο Μπανκέρο αναδείχτηκε Ρούκι της Χρονιάς στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, σημειώνοντας 20 πόντους με 42.7% εντός πεδιάς, 6.9 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ σε 72 συμμετοχές (όλες ως starter), κερδίζοντας 98 στις 100 first-place votes.

Ο Μπανκέρο βοήθησε τους Μάτζικ να πετύχουν 12 περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρσι, τερματίζοντας τη regular season με ρεκόρ 34-48.

Οι έτεροι υποψήφιοι για το βραβειο του Ρούκι της Χρονιάς στο ΝΒΑ ήταν ο σέντερ των Τζαζ, Γουόκερ Κέσλερ και ο γκαρντ των Θάντερ, Τζέιλεν Γουίλιαμς. Παράλληλα έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία των Μάτζικ που κατακτά τον τίτλο. Είχαν προηγηθεί ο Σακίλ Ο' Νιλ (1993) και ο Μάικ Μίλερ (2001).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα