Τίμπεργουλβς - Θάντερ 120-95: Η Μινεσότα στα play-offs και τώρα Νάγκετς (vid)

Ο Έντουαρντς σουτάρει

bet365

Oι Τίμπεργουλβς νίκησαν τους Θάντερ με 120-95 στον... τελικό του play-in και θα παίξουν με τους Νάγκετς στα play-offs. Δολοφονική αγκωνιά του Γκομπέρ στον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ.

Αποφασίστηκε και το τελευταίο εισιτήριο για τα play-offs. Η Μινεσότα προστάτευσε την έδρα της και κατάφερε να επικρατήσει με 120-96 των Θάντερ, κάτι που της επέτρεψε να προκριθεί στην postseason ως 8η. Πλέον για τους... λύκους η πρόκληση είναι μεγάλη, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους πρώτους στη Δύση Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.

Κατά τη διάρκεια του ματς ο Ρούντι Γκομπέρ έδωσε μια... δολοφονική αγκωνιά στον σταρ της Οκλαχόμα, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και τον ανάγκασε να πάει στα αποδυτήρια. Μια κίνηση unfair στο κρισιμότερο ματς της σεζόν για τις δύο ομάδες. Το τρελό είναι ότι δεν αποβλήθηκε ο Γάλλος από το ματς.

λύκοι πήραν διαφορά ασφαλείας στο τέλος της τρίτης περιόδου (95-78) την οποία προστάτευσαν με άνεση μέχρι το τέλος του ματς για να φτάσουν στην πολυπόθητη πρόκριση, λίγες μέρες μετά την μπουνιά που είχε ρίξει ο Γκομπέρ στον συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον, αλλά και τον αυτοτραυματισμό του ΜακΝτάνιελς.

Για τους νικητές 28 πόντους με 11 ριμπάουντ είχε ο Τάουνς, αλλά και 11/16 σουτ, ο Γκομπέρ πρόσθεσε 21 πόντους με 10 ριμπάουντ, ενώ ο Έντουαρντς είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Από την πλευρά των ηττημένων που έκαναν μια εντυπωσιακή σεζόν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και έπαιξαν την πρόκριση τους στην postseason σε ένα ματς, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 22 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Τζέιλεν Γουίλιαμς είχε 17 πόντους και ο Λου Ντορτ μέτρησε 17 πόντους με 8 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα