Εμπίντ: «Αν κάποιος δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το MVP λέει μ@λ@κ!€ς» (vid)

Εμπίντ: «Αν κάποιος δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για το MVP λέει μ@λ@κ!€ς» (vid)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον τίτλο του MVP που μοιάζει ποθητός στόχος για κάθε διεκδικητή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζοέλ Εμπίντ αναφέρεται στο βραβείο του MVP, για το οποίο είναι ανάμεσα στους υποψηφίους της σεζόν. Άλλωστε, όσο πλησιάζει το φινάλε, οι συζητήσεις και η αναφορές για τον κορυφαίο όλο και πληθαίνουν.

Ο σούπερ σταρ των Σίξερς ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντι στην Ρέιτσελ Νίκολς στην εκπομπή Showtime Basketball.

«Αν κάποιοι σου λένε ότι δεν τους νοιάζει, λένε ψέματα. Αυτό είναι το καλύτερο βραβείο που μπορείς να πάρεις ως μπασκετμπολίστας. Σημαίνει πολλά» τόνισε.

Ενώ έγινε ακόμη πιο... συγκεκριμένος λέγοντας πως «Και αν το κερδίσεις, επικυρώνεις όλη τη δουλειά που κάνεις. Είναι και ο λόγος που νοιάζομαι γι 'αυτό, επειδή βάζεις τόση πολλή δουλειά, και αν πάρεις αυτή την αναγνώριση, απλά επικυρώνει ότι δεν έχασες τον χρόνο σου. Αλλά όπως είπα, αν κάποιος σου πει ότι δεν τον νοιάζει, είναι μ@λ@κ!€ς».

Η κούρσα αναμένεται να δείξει τον νικητή. Τα ονόματα είναι γνωστά, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το βραβείο είναι για έναν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα