Ξέσπασμα Πόποβιτς, μίλησε εννιά λεπτά για την οπλοκατοχή και τους «δειλούς νομοθέτες»

Ξέσπασμα Πόποβιτς, μίλησε εννιά λεπτά για την οπλοκατοχή και τους «δειλούς νομοθέτες»

Ξέσπασμα Πόποβιτς, μίλησε εννιά λεπτά για την οπλοκατοχή και τους «δειλούς νομοθέτες»

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αφιέρωσε εννιά λεπτά από την τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν, για να μιλήσει για την οπλοκατοχή και τους νόμους που την ενισχύουν στην πολιτεία του Τέξας.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι διαφορετικός. Δεν βολεύεται να έχει μία μπάλα στα χέρια και να το βουλώνει. Στη συνέντευξη Τύπου, την τελευταία για τη σεζόν 2022-2023 ο «Ποπ» δεν μίλησε μόνο για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους πάγκους για άλλη μία χρόνια.

Χρησιμοποίησε εννιά λεπτά από το χρόνο του για να αναφερθεί για την οπλοκατοχή και τους «δειλούς και εγωιστές νομοθέτες».

«Αναρωτιέμαι, επειδή έχουμε έναν Κυβερνήτη, τον Αντικυβερνήτη και τον Εισαγγελέα που έκαναν πιο εύκολη την απόκτηση όπλων. Αυτή ήταν η απάντηση στις δολοφονίες των παιδιών μας. Σκέφτηκε ότι ίσως είναι μία περίεργη απόφαση. Αλλά είναι δική μου σκέψη», είπε ο Πόποβιτς μιλώντας για τους πολιτικούς του Τέξας.

«Έχουμε την απομάκρυνση δύο μαύρων στο Τενεσί (σ.σ.: διαμαρτυρήθηκαν για το νόμο υπέρ της οπλοκατοχής) από ένα σωρό ανθρώπων, οι οποίοι κατά βάθος θα ήθελαν να επιστρέψουμε στην εποχή του Τζιμ Κρόου (σ.σ.: ο νομοθέτης που είναι υπεύθυνος για τις φυλετικές διακρίσεις). Και αυτό που έκαναν είναι μία καλή αρχή. Ξεπερνάει το όριο της κατανόησης. Και γιατί ακριβώς είναι ένοχοι; Επειδή διαμαρτυρήθηκαν; Η Αμερική δεν είναι αυτό που νομίζαμε ότι ήταν. Άλλαξε», ήταν τα λόγια του Πόποβιτς.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς είχε στα χέρια του ένα χαρτί. Επάνω ήταν γραμμένη η δήλωση της Ρεπουμπλικανής Μάρσα Μπλάκμπερν, η οποία ασκεί καθήκοντα Γερουσιαστή, μετά τη δολοφονία τριών παιδιών 9 χρόνων και δύο ενηλίκων σε ένα ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο στο Νάσβιλ.

«Δεν πίστευα αυτό που άκουσα και το σημείωσα. "Το γραφείο μου είναι σε επαφή με την Ομοσπονδιακή, Πολιτειακή και τοπική αρχή και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε". Σε τι να βοηθήσουν; Είναι νεκροί! Με τι θα τους βοηθήσεις;», ξέσπασε ο Πόποβιτς.

 

NBA Τελευταία Νέα