Ντόντσιτς: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

Ντόντσιτς: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

Ντόντσιτς: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει»

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο - σύμφωνα με τα λεγόμενά του - είναι συνδεδεμένο με τους Ντάλας Μάβερικς.

Οι Ντάλας Μάβερικς αποκλείστηκαν από την post season του NBA, με τη Λίγκα να ξεκινάει έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην καθοριστική ήττα από τους Σικάγο Μπουλς.

Μολονότι σοβαρό, αναμένεται να περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι περισσότεροι ανησυχούν για τις προθέσεις του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο η κριτική (δημόσια και ιδιωτική) που έχει ασκήσει για τη φετινή σεζόν δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Ο ίδιος φρόντισε να διαλύσει τα όποια... σύννεφα, αλλά πρόσθεσε και έναν πελώριο αστερίσκο.

«Είμαι χαρούμενος εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε μετά το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, την ήττα από τους Σπερς με 138-117.

Αλλά συνέχισε, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση της ομάδας να αφήσει εκτός τους βασικούς παίκτες στο ματς με τους Μπουλς. «Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Αυτό είναι...», ήταν τα λόγια του.

Και πρόσθεσε: «Κάτι πρέπει να αλλάξει, σίγουρα. Πέρσι φτάσαμε στους τελικούς της Δύσης, το διασκεδάζαμε. Πάντα μιλούσα για τη χημεία που είχαμε, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα