Σέλτικς - Ράπτορς 121-102: Οι μεν τη νίκη, οι δε τη θέση τους στο play-in (vid)

Ο Χάουζερ κόντρα στους Ράπτορς με ρεκόρ καριέρας

bet365

Ανώδυνη ήταν η ήττα των Ράπτορς στην έδρα των Σέλτικς καθώς εξασφάλισαν την παρουσία τους στο τουρνουά play-in της Ανατολής.

Το πρώτο... sweep απέναντι στο Τορόντο μετά τη σεζόν 2009-2010 πέτυχαν οι Σέλτικς επικρατώντας με 121-102 στον προτελευταίο αγώνα των ομάδων για τη σεζόν στο Βοστώνη.

Οι Κέλτες αγωνίστηκαν χωρίς τον Τζέιλεν Μπράουν που τραυματίστηκε (κόψιμο) σε δάχτυλο του χεριού που σουτάρει και αναμένεται να μείνει εκτός και στο επόμενο παιχνίδι για να είναι έτοιμος ενόψει play-offs. Αυτή η νίκη έβαλε ένα ακόμη "W" στο ενεργητικό της ομάδας, ενώ παράλληλα οι Ράπτορς δεν ζημιώθηκαν από την ήττα.

Με ρεκόρ 40-41 έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα play-in με την 9η θέση. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σαμ Χάουζερ με ρεκόρ καριέρας 26 πόντων ηγήθηκε των Σέλτικς για το αποτέλεσμα. Δίπλα του ο Πρίτσαρντ με 22, των ώρα που ο Τζέισον Τέιτουμ σταμάτησε στους 21 και παρακολούθησε το δεύτερο μέρος από τον πάγκο.

Από την άλλη, 19 πόντους με 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Σιάκαμ, 16 προσέθεσε ο Ατσιουα με 7 ριμπάουντ και 12 με 8 ασίστ μέτρησε ο ΒανΒλίτ.

 

NBA Τελευταία Νέα