Μάβερικς - Μπουλς 112-115: «Παραδόθηκαν» στο Σικάγο και έμειναν εκτός συνέχειας (vid)

Ο Βούτσεβιτς με τους Μάβερικς

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς ηττήθηκαν από τους -χωρίς ΝτεΡόζαν και Λαβίν- Μπουλς με 112-115 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια. Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και άλλοι...βασικοί παρακολούθησαν από τον πάγκο.

Ένα χρόνο μετά την παρουσία του Ντάλας στους τελικούς της περιφέρειας, οι Μάβερικς μένουν εκτός επόμενης φάσης! Η νίκη των Μπουλς με 112-115 δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο για την ομάδα των Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ.

Οι δύο σούπερ σταρ των Μαβς ήταν προγραμματισμένο να μείνουν εκτός δράσης επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως θα πάνε νωρίτερα...διακοπές. Παρόλα αυτά, ο Σλοβένος, όπως είπε και ο Κιντ πριν τον αγώνα περιορίστηκε στη συμμετοχή του στο πρώτο δωδεκάλεπτο για την Slovenian night.

Οι Μάβερικς απώλεσαν διαφορά 15 πόντων με την οποία είχαν προηγηθεί, οι Μπουλς είχαν τις δικές τους στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι άφησαν εκτός συνέχειας τους αντιπάλους τους, σε μία βραδιά που ξεκούρασαν τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Ζακ Λαβίν. Ο Γουάιτ ήταν πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, 23 είχε ο Γουίλιαμς και 20 ο Βούτσεβιτς.

Χάρνταγουεϊ, Κλεμπέρ, Γκριν και Γουντ ήταν επίσης εκτός για το Ντάλας που είδε τους Ντόντσιτς, Μόρις και Ράιτ στους 13 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα