ΝΒΑ: Ποιο είναι το κορυφαίο δίδυμο της λίγκας; (poll)

Ο Ντουράντ με τον Μπούκερ

bet365

Λίγο πριν την έναρξη του play-in τουρνουά και των playoffs, το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν το κορυφαίο δίδυμο στη λίγκα.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από την έναρξη του play-in τουρνουά, το οποίο θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν το παζλ των playoffs. Tα πιο σημαντικά ματς της σεζόν πλησιάζουν, αφού στην postseason κάθε ματς μετρά και θα... πέσουν κορμιά.

Για ακόμη μια φορά στο ΝΒΑ υπάρχουν αρκετά εντυπωσιακά δίδυμα, πάνω στα οποία οι ομάδες στηρίζουν ένα μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων τους για να έχουν μια επιτυχημένη πορεία στα playoffs και ορισμένες έχουν βλέψεις ακόμα και για τίτλο. Η ποιότητα ξεχειλίζει σε ορισμένες δυάδες και αναμένεται να δούμε... όργια από τους συγκεκριμένους τύπους στην postseason.

Το Gazzetta βάζει για άλλη μια φορά στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους καλεί να ψηφίσουν το κορυφαίο δίδυμο στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Συγκεντρώσαμε 10 σπουδαία δίδυμα για να έχετε πολλές επιλογές, ενώ είχαμε και άλλες δύο δυάδες που έμειναν για λίγο εκτός ψηφοφορίας. Ζητάμε συγγνώμη λοιπόν στους κυρίους Φοξ-Σαμπόνις και Μοράντ-Τζάκσον που δεν βρίσκονται στη λίστα.

Η λίστα

1) Γιάννης-Χόλιντεϊ

2) Μπράουν-Τέιτουμ

3) Εμπίντ-Χάρντεν

4) Μπάτλερ-Αντεμπάγιο

5) Γιόκιτς-Μάρεϊ

6) Ντουράντ-Μπούκερ

7) Κάρι-Τόμπσον

8) ΛεΜπρόν-Ντέιβις

9) Ίρβινγκ-Ντόντσιτς

10) Λέοναρντ-Τζορτζ

Loading...

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα