NBA: Νίκες για Καβαλίερς και Σπερς (vid)

Φάση από τον αγώνα Καβαλίερς - Μάτζικ.

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ (118-94) και οι Σαν Αντόνιο Σπερς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 129-127.

Να βγει η υποχρέωση, μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι ήδη στα play-offs, θα τερματίσουν στην 4η θέση και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς.

Και κάπως έτσι τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε μοιάζουν με υποχρεωτική αγγαρεία. Απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, οι βασικοί των Καβς ξεκουράστηκαν (Μίτσελ, Μόμπλεϊ, Άλεν, Γκάρλαντ, ΛεΒέρτ, Οκόρο). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάνι Γκριν με 21 πόντους, ακολούθησε ο Τσεντί Οσμάν με 19. Για τους Μάτζικ, ο Τζέιλεν Σαγκς είχε 22 πόντους.

Σπερς - Μπλέιζερς 129-127

Το Σαν Αντόνιο απέφυγε το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας του (έχει 21-59, το 1997 είχε 20-62), με την αναμέτρηση να γίνεται στο Moody Center, ένα γήπεδο στο κέντρο του Τέξας, στην προσπάθεια των Σπερς να συγκεντρώσουν περισσότερους φιλάθλους.

Ο Τζούλιαν Σαμπάνι είχε 24 πόντους, όσους και ο Κέλντον Τζόνσον, ενώ ο Κεϊτά Μπέιτς - Ντιόπ πρόσθεσε 25. Για τους επίσης αποκλεισμένους Μπλέιζερς ο Κέβιν Νοξ μέτρησε 24 πόντους.

@Photo credits: Cleveland Cavaliers twitter
 

NBA Τελευταία Νέα