Σέλτικς - Ράπτορς 97-93: Ο Μπρόγκντον έπαιξε και για τους... απόντες (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς εξασφάλισαν οριστικά την 2η θέση της Ανατολής μετά τη νίκη τους επί των Τορόντο Ράπτορς με 97-93.

Μπορεί οι «Κέλτες» να είχαν πολλά προβλήματα με «πενταδάτους» ωστόσο κατάφεραν να «λυγίσουν» την αντίσταση των Ράπτορς και να βρεθούν οριστικά στην 2η θέση της Ανατολής.

Συγκεκριμένα είχαν μείνει εκτός λόγω προβλημάτων οι Τζέισον Τέιτουμ, Μάρκους Σμαρτ και Αλ Χόρφορντ. Παρόλα αυτά οι Σέλτικς έφτασαν στην τελική επικράτηση καθώς είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Μάλκολμ Μπρόγκντον ο οποίος υπέγραψε τη νίκη και μ' ένα ζευγάρι βολών στο τέλος του ματς.

Ο γκαρντ της Βοστόνης ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 29 πόντους σε 35 λεπτά συμμετοχής έχοντας 6/13 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Τζέιλεν Μπράουν σημείωσε άλλους 25 πόντους με 11 ριμπάουντ και 5 τελικές πάσες, ενώ ο Ντέρικ Γουάιτ (σ.σ. ο οποίος γύρισε και τον αστράγαλό του) είχε 17 πόντους αλλά με 6/15 εντός παιδιάς.

Στον αντίποδα οι Ράπτορς έχασαν έδαφος για να παίξουν το play-in του 7-8 καθώς δεν εξαρτάται πλέον από τα δικά τους χέρια. Ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 28 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ οι Μπαρνς και Ατσίουα πρόσθεσαν από 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: @celtics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα