Γιαννάκης, Διαμαντίδης και Ντικούδης στην πρεμιέρα του «Air»

Newsroom
Διαμαντίδης, Γιαννάκης και Ντικούδης στην πρεμιέρα του Air

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Μάρκους Ντένμον ήταν μεταξύ των εκπροσώπων από τον χώρου του αθλητισμού στην πρεμέρα της ταινίας «AIR: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο» για τη συνεργασία του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike.

Η ταινία «AIR: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο» περιγράφει την αληθινή ιστορία της θρυλικής συνεργασίας ανάμεσα στον τότε άγνωστο Μάικλ Τζόρνταν και τη Nike με πρωταγωνιστές τον Μπεν Άφλεκ που υποδύεται τον ιδρυτή και CEO, Φιλ Νάιτ και τον Ματ Ντέιμον στον ρόλο του Σόνι Βακάρο, του στελέχους του αθλητικού κολοσσού με ειδικότητα στο μπάσκετ.

2

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος παρευρέθηκαν στην κινηματογραφική προβολή που έγινε τη Δευτέρα 3/4 στα Village Cinemas The Mall και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιστορία πίσω από τη συνεργασία που έφερε την επανάσταση στο χώρο του αθλητισμού αλλά και στη σύγχρονη κουλτούρα.

Μεταξύ αυτών, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου bwin, Μάρκους Ντένμον.

3

 

NBA Τελευταία Νέα