Αντετοκούνμπο: «Είμαι χαρούμενος που ο Θεός με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Είμαι χαρούμενος που ο Θεός με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ τον θεωρεί MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Οι Μπακς μπήκαν ξανά στον σωστό δρόμο έπειτα από την πρόσφατη συντριβή από τους Σέλτικς, επικρατώντας των Σίξερς στο Fiserv Forum και φτάνοντας τις 31 νίκες σε 39 αγώνες στην έδρα τους, βελτιώνοντας το συνολικό ρεκόρ τους σε 56-22.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έκανε... πράγματα και θαύματα απέναντι στη Φιλαντέλφια, σημειώνοντας 33 πόντους με 7/13 βολές, 13/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 14 ριμπάουντ (12-2), 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη στα 32' που έμεινε στο παρκέ.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε πως ο Greek Freak αξίζει το φετινό MVP και ο Αντετοκούνμπο ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Απλώς προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος... Απλώς προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ. Νομίζω πως όταν έχεις στο μυαλό σου το βραβείο του MVP, βάζεις πίεση στον εαυτό σου. Στο τέλος της ημέρας, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο, που ο Θεός με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο και μπορώ να κυνηγήσω τα όνειρά μου... Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά μου, για τα αδέλφια μου, για τη μητέρα μου, για τη σύντροφό μου, για τους συμπαίκτες μου...

Προφανώς, είναι σπουδαίο να τελειώσεις τη σεζόν ως ο πιο πολύτιμος παίκτης στη λίγκα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να απολαύσω το μπάσκετ. Αν ο κόουτς Μπουντενχόλζερ πιστεύει πως είμαι ο MVP, αυτό είναι σημαντικό. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, πρέπει να μείνουμε υγιείς, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να απολαύσουμε το παιχνίδι. Γιατί μπορεί να πάρεις το MVP και να είσαι μίζερος.

Προσωπικά μιλώντας, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο κομπλιμέντο να σε υπολογίζουν για MVP, ήμουν πολύ χαρούμενος όταν κέρδισα τα δυο πρώτα MVPs, χαίρομαι που έχω μπει σε αυτή την κουβέντα τα τελευταία πέντε χρόνια και παραμένω σταθερός, βοηθώντας την ομάδα μου να κάνει σπουδαία πράγματα».

 

NBA Τελευταία Νέα