Γουόριορς - Τίμπεργουλβς 96-99: O clutch Τάουνς «εκτέλεσε» το Γκόλντεν Στέιτ (vid)

bet365

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς έχει επιστρέψει... δριμύτερος στην ενεργό δράση, κάτι που απέδειξε και στο Σαν Φρανσίσκο καθώς με δικό του clutch τρίποντο, οι Τϊμπεργουλβς επικράτησνα εκτός έδρας των Γουόριορς με 99-96.

Νέα δεδομένα έβαλαν οι Τίμπεργουλβς στη μάχη για τα play-offs και το play-in tournament μετά το «διπλό» στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο. Με αυτή τη νίκη η Μινεσότα πλησίασε τους Γουόριορς στο μισό... παιχνίδι από την 6η θέση βάζοντας «φωτιά» για τη συνέχεια.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με τρίποντο στα 11'' πριν από το τέλος και έχοντας εκμεταλλευτεί το ανόητο λάθος του Ντρέιμοντ Γκριν μετά το κλέψιμο του συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον, έστειλε τους «Λύκους» στο 38-37 ενώ το Γκόλντεν Στέιτ έμεινε στο 39-37. Ο ΚΑΤ είχε συνολικά 14 πόντους με 4/9 τρίποντα και ουσιαστικά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που είχε φτιάξει ο εξαιρετικός Ναζ Ριντ με 23 πόντους και 10/17 εντος παιδιάς.

Ο Γκομπέρ είχε double double με 10 πόντους και 18 ριμπάουντ ενώ ακολούθησαν οι Έντουαρντς (13π.), Άντερσον (12π., 10ριμπ., 7ασ.) και Κόνλεϊ (12π., 4/9τρ.)

Για τους Γουόριορς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν Πουλ με 27 πόντους και 3/8 τρίποντα, ενώ ο Στεφ Κάρι (που αστόχησε σε δύσκολο buzzer beater ισοφάρισης) μέτρησε 20 πόντους (4/13τρ.) και ο Κλέι Τόμπσον άλλους 15 πόντους (5/11τρ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα