Λέικερς - Μπουλς 108-118: Το Σικάγο «χάλασε» την επιστροφή του Λεμπρόν (vid)

bet365

Παρά την επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς στην ενεργό δράση ύστερα από έναν μήνα, οι Σικάγο Μπουλς κατάφεραν να περάσουν από το Λος Άντζελες κερδίζοντας τους Λέικερς με 118-108.

Τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω στον Λεμπρόν. Είχε απουσιάσει από 13 παιχνίδια λόγω προβλήματος τραυματισμού και άπαντες περίμεναν πως και πως να δουν και πάλι τον «βασιλιά» στην ενεργό δράση. Ακόμη και αν έπρεπε να έρθει για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τον πάγκο.

Παρόλα αυτα στο Λος Άντζελες υπολόγιζαν χωρίς τους... φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν χαρίστηκαν ούτε στον Λεμπρόν ούτε και σε κανέναν άλλο, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για το play-in tournament. Οι Σικάγο Μπουλς άνοιξαν περισσότερο την «ψαλίδα» από Πέισερς και Γουίζαρντς και πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τελευταίο εισιτήριο. Ο Ζακ Λαβίν ήταν χάρα ιδέσθαι σημειώνοντας 32 πόντους σε 37 λεπτά συμμετοχής με 11/14 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές και 4 ασίστ.

Άξιος συμπαραστάτης του ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν ο οποίος είχε άλλους 17 πόντους με 7/13 εντός παιδιάς, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Ο...άλλοτε Λέικερς, Πάτρικ Μπέβερλι πρόσθεσε 10 πόντους, 5 τελικές πάσες και 4 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική δουλειά έκαναν και οι Γουάιτ (13π., 7ριμπ., 6ασ.), Ντράμοντ (12π., 8ριμπ., 2κλ.)

Οι Λέικερς έχασαν την ευκαιρία να ξεπεράσουν στο 50% το ποσοστό επιτυχίας μετά τον περασμένο Ιανουάριο (37-38) ωστόσο παρέμειναν σε θέση play-in. Αν και οι αποστάσεις μεταξύ όλων των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές. Ο Λεμπρόν είχε 19 πόντους με 6/11 σουτ και 8 ριμπάουντ, ενώ από τους Λέικερς ξεχώρισαν επίσης οι Μπίσλι (18π., 6/14τρ.), Σρέντερ (17π., 5ασ.) και Ντέιβις (15π., 9ριμπ., 5ασ.)

@Photo credits: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα