Στο... κόλπο οι Χοκς, το Ορλάντο απομάκρυνε τους Γουίζαρντς από το play-in (vids)

O Τρέι Γιανγκ απέναντι στους Πίστονς

bet365

Ο Τρέι Γιανγκ κράτησε «ζωντανούς» τους Χοκς ακόμα και για τα απευθείας playoffs, ενώ οι Γουίζαρντς πολύ δύσκολα θα προλάβουν το play-in μετά την ήττα στο Ορλάντο.

ΧΟΚΣ - ΠΙΣΤΟΝΣ 129-107

Πρακτικά είναι δύσκολο να καλυφθούν τα τρία ματς απόσταση από την 6η θέση στην Ανατολή. Θεωρητικά ωστόσο υπάρχουν ελπίδες και οι Χοκς τα δίνουν όλα για όλα για να τις εξαντλήσουν. Ή έστω να έχουν το πλεονέκτημα στο play-in tournament. Η επιβλητική τους νίκη απέναντι στους (αδιάφορους) Πίστονς αυτό έδειξε, με τον Τρέι Γιανγκ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά να έχει παράλληλα και άλλους έξι συμπαίκτες του διψήφιους. Συγκεκριμένα μέτρησε 30 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Μπογκντάνοβιτς (18π., 4/9τρ.), Κόλινς (15π.), Μπέι (14π.), Καπέλα (12π., 16ριμπ.) Για τους Πίστονς ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ πέτυχε 31 πόντους με 12/19 εντός παιδιάς.

ΜΑΤΖΙΚ - ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 122-112

Πολύ δύσκολα έγιναν τα πράγματα για την Γουάσινγκτον όσον αφορά την είσοδό της στο play-in tournament. Αυτή τη στιγμή είναι 2.5 ματς πίσω από την 10η θέση ισοβαθμώντας με τους Πέισερς στο 32-40 και είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί αυτή διαφορά με μόλις εννέα παιχνίδια να υπολείπονται για το τέλος. Οι Ορλάντο Μάτζικ δεν... χαρίστηκαν στην σκοπιμότητα των Γουίζαρντς και έχοντας επτά «διψήφιους» έφτασαν στην τελική επικράτηση. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Χάρις και Φραντζ Βάγκνερ με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ άλλους 18 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ είχε ο Μπανκέρο. Για τους Γουίζαρντς, ο Πορζίνγκις τελείωσε το ματς με 30 πόντους και 12/22 εντός παιδιάς.

 

NBA Τελευταία Νέα