Σίξερς - Μπουλς 105-109: Ντέρικ Τζόουνς «blocked the ball» και το Σικάγο απέδρασε από τη Φιλαδέλφεια (vid)

bet365

Ένα μεγάλο μπλοκ του Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ στον Τζέιμς Χάρντεν «σφράγισε» την εκτός έδρας νίκη των Μπουλς επί των Σίξερς με 109-105 κρατώντας το Σικάγο στο «κόλπο» του play-in.

Δύο παρατάσεις. Χαμηλό σκορ. Όμως αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτούν και απασχολήσει τους Μπουλς. Το αποτέλεσμα μετράει. Και το ταμπλό... έγραψε. Σίξερς-Μπουλς 105-109. Μια νίκη που κρατάει «ζωντανή» την ομάδα του Σικάγο στο «κυνήγι» του play-in και με την οποία στέρησε από τους Σίξερς τη μαθηματική πρόκριση στα play-offs.

Ο Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ ήταν εκείνος που «υπέγραψε» στο τέλος τη νίκη του Σικάγο με μια τάπα στον Τζέιμς Χάρντεν στα 15'' πριν από το τέλος και με το σκορ στα 107-105 υπέρ του Σικάγο. Στη συνέχεια ο Τομπάιας Χάρις αστόχησε από μέση απόσταση και κάπως έτσι οι Μπουλς έφυγαν από την Πενσυλβάνια με μια σημαντική νίκη. Η... γνωστή τριάδα των «Ταύρων» καθάρισε και πάλι στην επίθεση, με τον Λαβίν να έχει 26 πόντους και 7 ασίστ, τον ΝτεΡόζαν 25 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Βούτσεβιτς 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους Σϊξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 37 πόντους και 16 ριμπάουντ ωστόσο είχε αποβληθεί με έξι φάουλ και δεν ήταν στο παρκέ στα τελευταία λεπτά. Ο Μάξεϊ πρόσθεσε 22 πόντους με 9/19 εντός παιδιάς ενώ ο Χάρντεν είχε μόλις 5 πόντους με 2/14 σουτ ωστόσο μοίρασε 12 τελικές πάσες.

@Photo credits: @chicagobulls

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα