Νικς - Τίμπεργουλβς 134-140: Τα 8/8 τρίποντα του Πρινς «χάλασαν» την 57άρα του Ραντλ (vid)

bet365

Πραγματικά ματσάρα στη Νέα Υόρκη με τους Τορίν Πρινς και Τζούλιους Ραντλ να παραδίδουν μοναδικές παραστάσεις, αλλά νικητής να φεύγει ο παίκτης των Τίμπεργουλβς καθώς η Μινεσότα επικράτησε των Νικς με 140-134.

Πιθανόν οι δύο παίκτες ακόμα να βρίσκονται στο «Madison Square Garden» και να συνεχίζουν να σκοράρουν! Αν μη τι άλλο οι Πρινς και Ραντλ ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς φίλους του μπάσκετ, έχοντας μετατρέψει την αναμέτρηση της Νέας Υόρκης από... ένα διαφορετικό one man show!

Μεγάλο νικητής ήταν ο παίκτης της Μινεσότα ο οποίος πραγματοποίησε αψεγάδιαστο παιχνίδι! Συγκεκριμένα πέτυχε 35 πόντους έχοντας 4/5 δίποντα, 8/8 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 32 λεπτά συμμετοχής. Έχοντας το απόλυτο έξω από τα 7.25 μέτρα και από τη στιγμή που η ομάδα του έφυγε από το «Μεγάλο Μήλο» με τη νίκη, με την οποία παρέμεινε στο κόλπο (και) των απευθείας play-offs, επισκίασε την τρομερή ματσάρα του Τζούλιους Ραντλ!

Ο ηγέτης των Νικς πραγματοποίησε προσωπικό ρεκόρ καριέρας καθώς τελείωσε το ματς με 57 πόντους έχοντας από τη πλευρά του 11/15 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 11/13 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 4 λάθη. Οι Μπράνσον (23π.) και Κουίκλι (19π.) τον ακολούθησαν σε απόδοση αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα από τους Τίμπεργουλβς, οι οποίοι δεν είχαν πλέον, ούτε τον Εντουαρντς ο οποίος είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Μάικ Κόνλεϊ με 24 πόντους, 11 ασίστ και 4 ριμπάουντ συμπλήρωσε ιδανικά τον Τορίν Πρινς, ενώ οι ΜακΝτάνιελς και Γκομπέρ πρόσθεσαν από 18 και 16 πόντους αντίστοιχα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα