Βεζένκοβ: Οι Κινγκς στο ΟΑΚΑ για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού

Newsroom
Ο GM των Κινγκς θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για τον Βεζένκοβ

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοβ κάνει σεζόν καριέρας και ο GM των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντι ΜακΝέρ θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον φόργουορντ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/3, 15:45). Τρίτη επίσκεψη των «Βασιλιάδων» για τον Βεζένκοβ.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τον Σάσα Βεζένκοβ και τις εμφανίσεις του φέτος με τον Ολυμπιακό ήταν το νικητήριο καλάθι στο Κάουνας που σφράγισε τη νίκη επί της Ζάλγκιρις για τους Πειραιώτες που συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην EuroLeague.

Ο Βεζένκοβ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και ο GM των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντι ΜακΝέρ θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον φόργουορντ του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Οι Κινγκς που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης στη Δύση με ρεκόρ 42-27 και ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στα playoffs του ΝΒΑ έπειτα από μακρά απουσία, έχουν τα δικαιώματα του Βεζένκοβ από το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα αυτή θα είναι η τρίτη φορά που κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη του Βούλγαρου φόργουορντ έπειτα από το EuroBasket 2023 και το Final 8 του Κυπέλου Ελλάδας στην Κρήτη.

Φέτος ο Βεζένκοβ μετράει 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 22.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 28 συμμετοχές στην EuroLeague. Όσον αφορά την Basket League, σημειώνει 17.1 πόντους μ.ό. σε 16 αγώνες.

@Photo credits: eurokinissi
 

NBA Τελευταία Νέα