Χιτ - Τζαζ 119-115: Η... πολυφωνία του Μαϊάμι «λύγισε» το ευρωπαϊκό δίδυμο της Γιούτα (vid)

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Έχοντας επτά παίκτες «διψήφιους» οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμη «κλειστό» ματς, καθώς επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ με 119-115.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά... 24 «κλειστά» παιχνίδια με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά έχουν καταφέρει να κερδίσουν οι Μαϊάμι Χιτ τη φετινή σεζόν.

Απέναντι στους Γιούτα Τζαζ το έκαναν χάρη στην ομαδικότητα που έδειξαν έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που η ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι είχε στηριχθεί σε δύο ευρωπαίους. Συγκεκριμένα οι Λάουρι Μάρκανεν και Σιμόνε Φοντέκιο σημείωσαν από 38 και 23 πόντους αντίστοιχα ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την 36η ήττα της ομάδας τους τη φετινή σεζόν. Κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο της για είσοδο στα φετινά play-in της Δυτικής Περιφέρειας.

Αντίθετα το Μαϊάμι βρίσκεται στην 7η θέση της Ανατολής και απέχει τρία ματς από την τα απευθείας play-offs. Με 12 ματς να απομένουν για το τέλος της regular season δεν θα είναι εύκολο να προλάβουν ωστόσο υπάρχουν ακόμα οι μαθηματικές (και όχι μόνο) ελπίδες. Σε αυτό το ματς πρώτος σκόρερ για τους Χιτ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ ο οποίος είχε 24 πόντους αλλά με μόλις 5/14 εντός παιδιάς, ενώ οι Τάιλερ Χίροου και Γκέιμπ Βίνσεντ πρόσθεσαν από 18 πόντους ο καθένας.

«Διψήφιοι» για το Μαϊάμι ήταν επίσης οι Αντεμπάγιο (16π., 9ριμπ.), Λοβ (11π.), Ολαντίπο (11π.) και Μάρτιν (10π.)

@Photo credits: @MiamiHEAT

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα