Λέικερς: «Σύννεφα» στις σχέσεις ΛεΜπρόν και Άντονι Ντέιβις

Λέικερς: «Σύννεφα» στις σχέσεις ΛεΜπρόν και Άντονι Ντέιβις

Λέικερς: «Σύννεφα» στις σχέσεις ΛεΜπρόν και Άντονι Ντέιβις

bet365

Φήμες για «σύννεφα» στις σχέσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Άντονι Ντέιβις έχουν κυκλοφορήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και περιτριγυρίζουν τις τάξεις των Λέικερς.

Πολλές είναι οι συζητήσεις που έχουν αναπτυχθεί γύρω από τους Λέικερς τη φετινή σεζόν, ωστόσο η νέα κατάσταση που μπαίνει σε «μικροσκόπιο» είναι η σχέση ανάμεσα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Οι δυο τους είχαν εξαιρετικές επαφές και έμοιαζαν το πιο δεμένο δίδυμο στην ομάδα του Λος Άντζελες μετά και την επιστράτευση του KD στους «λιμνάνθρωπους» το καλοκαίρι του 2019. Παρόλα αυτά, η πρόσφατη αντίδραση ή μάλλον... αδράνεια του 29χρονου σέντερ στο ιστορικό καλάθι του ΛεΜπρόν, με το οποίο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των all time σκόρερ προκάλεσε ερωτηματικά.

Ο Κόλιν Κάουχερντ σε πρόσφατο podcast του αναφέρθηκε σε αυτό. «Είχα την πληροφορία από κάποιον γύρω από τους Λέικερς ότι ο ΛεΜπρόν και ο A.D. - μετά από αυτή την αντίδραση στην ιστορική μέρα του συμπαίκτη του - δεν είναι πια κοντά...

Δεν πρόκειται για μία "εχθρική" σχέση, αλλά δεν είναι πλέον... buddies, σωστά; Μπορείτε να το καταλάβετε από τη γλώσσα του σώματος. Νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση ότι ο ΛεΜπρόν αισθάνεται ότι τον χρειάζεται τουλάχιστον για φέτος γιατί μου είχαν πει, τον τελευταίο χρόνο, υπάρχουν στιγμές που ο ΛεΜπρόν είναι απογοητευμένος. Ήρθε μετά τη φούσκα εκτός φόρμας. Ήταν η σειρά του να πάρει θριαμβευτικά την ομάδα. Όταν λείπει ο ΛεΜπρόν, ο A.D. συχνά δεν παίζει τόσο καλά. ... Και υπήρξε κάποια απογοήτευση στην πλευρά του».

Όπως και να έχει η προσπάθεια για μία θέση στα play-in του ΝΒΑ συνεχίζεται και το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι Λέικερς, μετά και τις αλλαγές την περίοδο των trades που τους ανανέωσαν, είναι οι... σκιές για τις σχέσεις μεταξύ των σταρ τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα