ΛεΜπρόν: Πρώην αθλητής του UFC τον κατηγορεί για χρήση αναβολικών! (vid)

ΛεΜπρόν: Πρώην αθλητής του UFC τον κατηγορεί για χρήση αναβολικών! (vid)

ΛεΜπρόν: Πρώην αθλητής του UFC τον κατηγορεί για χρήση αναβολικών! (vid)

bet365

Ένας πρώην αθλητής του UFC, ο Σέιλ Σόνεν κατηγόρησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για χρήση αναβολικών, λέγοντας πως έχουν «τον ίδιο τύπο που μας τα προμηθεύει».

Ο Σέιλ Σόνεν ήταν κάποτε αθλητής του UFC (Ultimate Fighting Championship). Η καριέρα του ολοκληρώθηκε όταν βρέθηκε θετικός σε έλεγχος ντόπινγκ για χρήση ερυθροποιητίνης και ορμονών ενδυνάμωσης.

Σε ένα podcast κατηγόρησε ανοικτά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για χρήση ερυθροποιητίνης, δικαιολογώντας την... επίθεση επειδή «έχουμε τον ίδιο τύπο που μας τα προμηθεύει».

«Ξέρω ακριβώς τι κάνει. Η ερυθροποιητίνη μετράει. Αυτός είναι ο λόγος που την παίρνει ο ΛεΜπρόν. Μετράει. Αυξάνει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και σου δίνει αντοχή να παίζεις όλη μέρα. Είναι ο βασιλιάς των αναβολικών. Είναι ο βασιλιάς των πάντων. Γι' αυτό παίρνουν και οι ποδηλάτες», ήταν τα λόγια του.

To ΝΒΑ υποβάλλει τους παίκτες σε όχι παραπάνω από εννιά τεστ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς - εντός και εκτός σεζόν - μέχρι έξι τεστ ούρων και 3 εξετάσεις αίματος.

Το σχετικό σχόλιο ακούγεται στη μία ώρα και 40 λεπτά του podcast.

@Photo credits: Los Angeles Lakers twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα