Χιτ - Χοκς 130-128: Ύψωσαν τείχη στα «γεράκια» στο Μαϊάμι (vid)

Χιτ - Χοκς 130-128: Ύψωσαν τείχη στα «γεράκια» στο Μαϊάμι (vid)

bet365

Οι Χιτ ανέτρεψαν την εικόνα του πρώτου δωδεκαλέπτου κόντρα στους Χοκς και κατάφεραν να κρατήσουν την έδρα στους επικρατώντας με 130-128.

Οι Χιτ είναι σε θέση να διεκδικούν μία θέση στα playoffs στις τελευταίες «στροφές» της κανονικής περιόδου και έκαναν ακόμη ένα βήμα απέναντι στους Χοκς τα ξημερώματα της Τρίτης (07/03). Το Μαϊάμι έμεινε... όρθιο απέναντι στα «γεράκια» (130-128) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των θέσεων των play-in «κοιτάζοντας» τους Νετς (μία θέση πιο κάτω η Ατλάντα).

Το κοινό του Μαϊάμι είδε τον Τρέι Γιανγκ και την παρέα του με καλά ποσοστά να παίρνουν κεφάλι στο σκορ και να ολοκληρώνουν την πρώτη περίοδο με το υπέρ τους 43-30. Παρόλα αυτά, κατάφερε να εξισορροπήσει την κατάσταση σταδιακά και να πάρει τα ηνία του αγώνα έστω και στα τελευταία λεπτά κλειδώνοντας τη νίκη.

Οι Χιτ που στερήθηκαν τον Κάιλ Λάουρι για 13ο σερί ματς με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά και τον Κέβιν Λοβ, είχαν τρεις παίκτες πάνω από τους 20 πόντους. Συγκεκριμένα, ο Τζίμι Μπάτλερ έφτασε μία ανάσα από το triple-double έχοντας 26 πόντους και από "9" σε ριμπάουντ και ασίστ, ο Ολαντίπο ακολούθησε με 22 και ο Μάρτιν με 21.

Από εκεί και πέρα, στην αντίπερα όχθη, ο Τρέι Γιανγκ ήταν στους 25 με 7 ασίστ, 23 προσέθεσε ο Μάρεϊ και ακόμη 17 οι Κόλινς και Μπέι με τον Καπελα να έχει 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

 

NBA Τελευταία Νέα