Χάσλεμ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν

Χάσλεμ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν

Χάσλεμ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν

bet365

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ επιβεβαίωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τη φανέλα του ύστερα από 20 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ.

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για τον αειθαλή, Γιουντόνις Χάσλεμ. Στα 42 του χρόνια ετοιμάζεται να πει «αντίο» από την ενεργό δράση καθώς επιβεβαίωσε ότι θα αποσυρθεί από τα παρκέ! Μάλιστα είναι ο 3ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα κλείσει 20 σεζόν με την ίδια ομάδα μετά τους Νοβίτσκι και Κόμπι Μπράιαντ.

«Τελείωσα. Ό,τι και αν συμβεί, έχω τελειώσει στο τέλος της σεζόν. Ήρθε η ώρα να βγουν άλλοι μπροστά και να γίνουν η φωνή για τους υπόλοιπους» ανέφερε στην Μαϊάμι Χέραλντ ο Χάσλεμ, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα των Χιτ στις 9 Απριλίου προκειμένου να δεχθεί και ένα μεγάλο standing ovation από το κοινό του Μαϊάμι.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 878 ματς στο ΝΒΑ με τους Χιτ έχοντας κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ με 49% εντός παιδιάς και 76% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα