Σέλτικς - Νικς 129-131: Career high με 38άρα ο Κουίκλι στη Βοστόνη και 9η σερί νίκη! (vid)

bet365

Οι Νικς έβαλαν πλώρη για την τετράδα της Ανατολής καθώς πέρασαν από τη Βοστόνη ύστερα από συγκλονιστικό ματς δύο παρατάσεων στο οποίο και επικράτησαν με 121-119 χάρη στον εξαιρετικό Εμάνουελ Κουίκλι.

Σε απόσταση αναπνοής από τη πρώτη τετράδα της Ανατολικής Περιφέρειας βρέθηκαν οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι χρειάστηκαν δύο παρατάσεις στο «TD Garden» της Βοστόνης μέχρι να πάρουν τη νίκη σ' ένα ματς πραγματικό... θρίλερ. Βέβαια στην εκπνοή της δεύτερης παράτασης, ο Αλ Χόρφορντ είχε την ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στους Σέλτικς αλλά το σουτ που επιχείρησε από τη γωνία (σ.σ. σε ίδιο σουτ είχε ευστοχήσει στην 1η παράταση) δεν βρήκε στόχο.

Βέβαια για να φτάσουν οι Νικς στην 9η σερί τους νίκη με αποτέλεσμα να βρεθούν ένα ματς μακριά από την τετράδα της Ανατολής έχοντας 39-27 ρεκόρ (σ.σ. οι Καβαλίερς έχοντας 40-26) χρειάστηκε η βραδιά καριέρας του βιονικού Εμάνουελ Κουίκλι ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο ματς της ζωής του! Συγκεκριμένα αγωνίστηκε 55 λεπτά (!!) και μέτρησε 38 πόντους με 10/16 δίποντα, 5/12 τρίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και μόλις ένα λάθος! Ο Τζούλιους Ραντλ είχε από τη μεριά του άλλους 31 πόντους (11/22 σουτ) με 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ στους 29 πόντους με 11 ριμπάουντ σταμάτησε ο Μπάρετ!

Για τους Σέλτικς ο Τζέισον Τέιτουμ μπορεί να πέτυχε 40 πόντους με 6/17 τρίποντα, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 49 λεπτά αλλά μπόρεσε να συνδυάσει την εμφάνισή του και με τη νίκη της ομάδας του. Ο Τζέιλεν Μπράουντ είχε άλλους 29 πόντους με 12.25 εντός παιδιάς, ενώ ο (όπως αποδείχθηκε... μοιραίος) Αλ Χόρφορντ έγραψε double-double στη στατιστική του με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα