Σπερς - Πέισερς 110-99: Ο Σόχαν έδωσε ακόμη ένα "W" στο Σαν Αντόνιο (vid)

Σπερς - Πέισερς 110-99: Ο Σόχαν έδωσε ακόμη ένα "W" στο Σαν Αντόνιο (vid)

bet365

Ο rookie Τζέρεμι Σόχαν έπαιξε για τον προπονητή του και έφερε νέα νίκη στους Σπερς που επικράτησαν των Πέισερς με 110-99.

Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια μέτρησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς μετά το ιστορικό...χαμηλό των 16 διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων. Το πρόσωπο της βραδιάς για την ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι στους Πέισερς (110-99) χωρίς τον Γκρεγκ Πόποβιτς λόγω ίωσης, ήταν o rookie, Τζέρεμι Σόχαν.

Μπορεί οι παίκτες της Ιντιάνα να είχαν καλύτερη εκκίνηση στο ματς και να ολοκλήρωσαν το πρώτο δωδεκάλεπτο υπέρ τους με 29-21, όμως οι Σπερς με τις ενδιάμεσες περιόδους πήραν τη διαφορά που χρειάζονταν για τη συνέχεια, ειδικά με το 31-16 από το 24ο έως και το 36ο λεπτό του αγώνα. Οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε 15 λάθη, τα οποία ωστόσο κατάφεραν να... καλύψουν επικρατώντας στους τομείς των ριμπάουντ και των ασίστ (50 έναντι 40 και 31 έναντι 23).

Ο Σόχαν που έχει δηλώσει αρκετά βροντερό «παρών» στη λίγκα τη φετινή σεζόν σημείωσε το πρώτο double-double της καριέρας του στο ΝΒΑ έχοντας 22 πόντους με 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 2 κλεψίματα. Από εκεί και έπειτα, οι Κόλινς, Γρέιαμ και Βασέλ είχαν από 18 και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα.

Στον αντίποδα, για τους Πέισερς που βρίσκονται στο κυνήγι των play-in, ο Μπάντι Χιλντ σταμάτησε στους 27 πόντους, ο Ντουάρτε υπολειπόταν ενός ριμπάουντ για να γίνει διπλός με 18 πόντους και ο Τέρνερ σκόραρε 14.

 

NBA Τελευταία Νέα