Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αντεμπάγιο τον έβαλε στην ίδια κατηγορία με Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και Κόμπι

Δημήτρης Οικονόμου
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Αντεμπάγιο τον έβαλε στην ίδια κατηγορία με Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και Κόμπι

bet365

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Μπαμ Αντεμπάγιο, βάζοντάς τον στην ίδια κατηγορία με τους Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και Κόμπι!

Οι «μάχες» των Μπακς με τους Χιτ έχουν δώσει αρκετό θέαμα τα τελευταία χρόνια, με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να έχει βάλει ουκ ολίγες φορές το κορμί του μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ των Χιτ σε συνέντευξή του απάντησε χωρίς να το σκεφτεί «ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του ΛεΜπρόν, μόλις εκείνος αφήσει το ΝΒΑ. Μάλιστα δε δίστασε να τον τοποθετήσει στην ίδια κατηγορία με τους Τζόρνταν και Κόμπι.

Οι δηλώσεις του Αντεμπάγιο

«Ο Γιάννης πιστεύω. Είναι πολύ ψηλός. Μπορεί να... απογειωθεί από τη βολή ή να τρέξει το γήπεδο και να καρφώσε με τρεις ντρίπλες. Μοιάζει λες και έχει βγει από το 2Κ, σα να μην είναι αληθινός. Αυτό ήταν που έβαλε στην κορυφή τον Τζόρνταν, όπως μετά και τον Κόμπι, τον ΛεΜπρόν.

Αυτοί είναι σα να έχουν ένα χάρισμα. Το γεγονός ότι μπορεί να προσπεράσει και να καρφώσει ανάμεσα σε τέσσερα άτομα είναι... βαρετό κάποιους αλλά είναι κάτι διαφορετικό» ήταν τα κολακευτικά λόγια του Μπαμ για τον Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα